top of page
uw terras met natuursteentegels

TERRASAANLEG IN NATUURSTEEN EN KERAMISCHE TEGELS IN EN ROND ROERMOND

ONTDEK DE VOORDELEN VAN EEN TERRAS

De buitenaanleg zorgt voor een unieke toevoeging aan uw woning. En dat begint bij een mooi terras. Een terras geeft uw woning een schitterende uitstraling en zorgt er tegelijkertijd voor dat alles er netjes en ordelijk uitziet. Bovendien is een terras, vooral in de warmere maanden, onmisbaar voor gezellige momenten met familie en vrienden. Ook bij ons kunt u terecht voor de aanleg van uw terras met keramische tegels of met natuursteentegels die zowel verlijmd kunnen worden als in specie gelegd kunnen worden. 

EEN NATUURSTEEN TERRAS AANLEGGEN

Het aanleggen van een terras in natuursteen vraagt om een professional. Tegelzettersbedrijf Valkenburg voert deze taak graag voor u uit. Met jarenlange ervaring in natuursteen terrassen ronden wij deze klus af in een korte tijdspanne en zorgen wij ervoor dat uw terras de gewenste, natuurlijke uitstraling krijgt. U heeft de keuze uit kleine en grote natuursteentegels, zoals leisteen, kalksteen of hardsteen in diverse legverbanden. Naast esthetische voordelen geniet u ook van praktische voordelen, zoals onderhoudsgemak en duurzaamheid.

uw terras met keramische tegels of met natuursteentegels
uw terras met keramische tegels

EEN TERRAS AANLEGGEN MET KERAMISCHE TEGELS

Jarenlang genieten van uw terras doet u door te kiezen voor sterke tegels. En in dat geval zijn keramische tegels een uitstekende optie. Keramische tegels zijn hard, duurzaam en krasbestendig. Deze tegels zijn kleurvast en bestand tegen mossen, algen en andere soorten ongedierte. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken en bieden eindeloze designmogelijkheden. Een grote, keramische tegel met betonlook in visgraatverband of liever een compacte tegel met reliëf in een opvallende kleur? Het is allemaal mogelijk.

Aanleggen van uw terras

LAAT DE AANLEG VAN UW TERRAS IN NATUURSTEEN OF IN KERAMISCHE TEGELS IN REGIO ROERMOND OVER AAN TEGELZETTERSBEDRIJF VALKENBURG.

bottom of page