top of page
Tegels zetten in je keuken

STERK IN TEGELWERK

WIJ ZETTEN ALLE SOORTEN TEGELS IN UW KEUKEN, BADKAMER EN TOILET

De tegel kent zijn oorsprong in de 14e eeuw voor Christus en is tot op de dag van vandaag nog steeds enorm populair in huizen en tuinen. Ook hier bij ons in Nederland is dat niet anders. Tegels staan mooi in elke woning en zijn daarnaast erg praktisch. Tegels zijn onderhoudsvriendelijk en slijt- en vlekbestendig, wat optimale hygiëne in huis oplevert.

Moeder en zoon in keuken
Tegels zetten in je badkamer

MAAK VAN UW HUIS EEN THUIS

Wenst u uw keuken te betegelen met donkerkleurige keramische wandtegels in halfsteensverband (of metselverband) of bent u meer te vinden voor kleine tegeltjes in tijdloze legverbanden, zoals kruisverband of visgraatverband? Misschien droomt u wel van een badkamer en toilet met glanzend witte tegels in een elegant molenwiek legverband? Wat voor tegels en legverbanden u ook wenst, bij Tegelzettersbedrijf Valkenburg maken wij er werk van. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe wij van uw huis een thuis maken.

OFFERTE OP MAAT

Zit u zelf boordevol ideeën en weet u bijgevolg perfect wat u wilt? Mooi, dan komen wij bij u langs om alles op te meten en u een offerte aan te bieden. Wilt u andere tegels zetten tegen uw keuken- of badkamerwand, maar ontbreekt het u aan inspiratie? 

Onze ervaren vakmannen geven u deskundig advies op maat van uw behoeften, waarbij we steeds rekening houden met uw budget. Van een klein tegelproject voor uw toilet tot grote tegelprojecten waarbij wij al uw sanitaire vertrekken en uw keuken tegelen, bij ons kan het allemaal.

Blauwe badkamer

BENT U IN OF ROND ROERMOND OP ZOEK NAAR EEN SPECIALIST OM TEGELS TE ZETTEN IN UW KEUKEN, BADKAMER OF TOILET? 

Eén adres: Tegelzettersbedrijf Valkenburg.

bottom of page