top of page
Tegelzetter Valkenburg, snijden van keramische tegels

WIJ LEGGEN AL UW TEGELVLOEREN IN REGIO ROERMOND

HET BELANG VAN EEN ERVAREN TEGELVLOERDER

Bent u van plan om een tegelvloer te leggen in uw badkamer, keuken of andere ruimte in uw woning, maar weet u zelf niet goed hoe u hieraan moet beginnen? Geen nood. Tegelzettersbedrijf Valkenburg uit Swalmen helpt u graag verder. Als ervaren tegelvloerder adviseren wij u over de meest geschikte vloeren voor uw project. Daarnaast zijn wij er ook voor stijladvies qua kleuren, formaten en legverbanden van uw tegels.

Ontworpen tegels

ONZE TEGELVLOEREN

Natuursteenvloeren

Natuursteenvloeren

Bent u fan van tegels met een natuurlijke uitstraling? Dan is een natuursteenvloer in hardsteen, kalksteen of leisteen beslist een goede keuze voor uw woning. Tegels van natuursteen hebben een exclusieve uitstraling en zijn verkrijgbaar in talloze stijlen, kleuren en afmetingen. Natuursteentegels komen mooi tot hun recht in eender welke ruimte en blijven jarenlang mooi.

Betegeling van je badkamer

Keramische tegelvloeren

Keramische tegels voor de vloer bestaan in alle denkbare kleuren, formaten en ontwerpen. Van grote, moderne tegels met een marmerlook of betonlook tot traditionele, Portugese tegels en tijdloze keramische tegels met een leisteenlook. U kunt het zo gek niet bedenken of er bestaat een keramische tegel voor. Keramische tegelvloeren zijn onderhoudsarm en passen, dankzij hun veelzijdigheid, mooi in eender welk interieur.

Keramisch parket

Keramisch parket

De warme, sfeervolle uitstraling van hout in combinatie met het gebruiksgemak van tegels? Het kan als u kiest voor keramische parkettegels met een houtlook! Houtlook tegels zijn niet van echt hout te onderscheiden, zijn voorzien van een antikras- en antisliplaag, verkleuren niet en gaan jarenlang mee. Ideaal dus voor iedereen die op zoek is naar een alternatief voor een houten vloer, zonder de nadelen ervan.

Tegelzetter Valkenburg

TEGELVLOERSPECIALIST GEZOCHT IN REGIO ROERMOND? 

Bel Tegelzettersbedrijf Valkenburg.

bottom of page