top of page
Tegelzetter Valkenburg

MAAK KENNIS MET ONS DIENSTENAANBOD

WIJ VERZORGEN UW TEGEL- EN RENOVATIEWERKEN IN REGIO ROERMOND VAN A TOT Z

Kijkt u uit naar een tegelzetter voor het betegelen van uw badkamer in of rond Roermond? Of bent u op zoek een expert in terrasaanleg om uw huis een meerwaarde te geven? Dan bent u bij Tegelzettersbedrijf Valkenburg aan het juiste adres.

Bij ons kunt u onder andere terecht voor de volgende diensten:

Tegelzetter Valkenburg, snijden van keramische tegels

WAAROM KIEZEN VOOR TEGELZETTERSBEDRIJF VALKENBURG?

1

Of u nu op zoek bent naar een aannemer voor het zetten van de tegels in uw sanitaire ruimtes, naar een vakman voor het volledig renoveren van uw badkamer of naar een specialist in terrasaanleg in natuursteen, wij staan voor u klaar.

2

Wanneer u uw zinnen gezet heeft op uw tegel- of andere renovatiewerkzaamheden wilt u deze uiteraard zo snel mogelijk gerealiseerd zien. En dat is voor ons geen enkel probleem. Dankzij een hechte samenwerking met onze onderaannemers voeren wij elk project binnen een redelijke, met u afgesproken, termijn uit.

3

Niet alleen tijdens de werkzaamheden, maar ook achteraf mag u ons steeds contacteren met bijkomende vragen of voor extra werken.

4

De prijs die u op uw offerte ziet, is de prijs die u aangerekend zal worden. U hoeft geen rekening te houden met verborgen kosten, want die zijn er niet.

blauwe tegels

ERVAREN TEGELZETTER NODIG IN REGIO ROERMOND? 

Contacteer Tegelzettersbedrijf Valkenburg!

bottom of page